Isnin, 16 November 2009

kordi..





oh..baru gua perasan gua ade blog..
gua dah xde mase layan menatang2 sosial skang nih..
dalam otak gua ade nitric oxide, angiotensin II hingga beberapa no yg sewaktu.. dengan mechanism2 dalam badan..hampir gua bedah badan gua nak tgk ape yg terjadi sebenarnya.. kembang kecut,kembang kecut..gua xtahu pulak dua perkataan ni gua amik masa setahun tapi still xpaham2 lagi..tengok..gua dah mula nak tulis bahasa inggeris dah..apa ni..dah macam makwe2 tulis blog..

gua nak bgtau rumah gua dah masuk org baru skang ni..tuan de dulu bg nama lola..xganas langsung..macam makwe2.gua dah tuka name de jadi kordi..perangai mmg kodi..pantang nampak jari..klu perangai camni..jgn harap nak dapat masuk whiteroom aku..


notakakikukuxpenahpotong: gua rasa klu still xikut cakap..gua flash je kat mata de..

3 ulasan:

Hapi berkata...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

Tanpa Nama berkata...

gmba gua ble lu nk send ha?

rozian berkata...

dh arwah dh pun kordi ni..wuwu~