Jumaat, 12 Jun 2009

PRAUM..aduan

gua dah lame sound pian..lu tgk betul2 student lu..tpi de xkisah.. gua mmg lame xpuas hati..gua betul2 nak bangkitkan isu ni dalam PRAUM(Persatuan RA Universiti malaya) dah lama gua tgk.. stor jadi cc, lab jadi tempat pembiakan..klu sekor dua or sorg dua xpe..boleh gua cuci mata..ni beribu2.. tu belum lagi lab yg jadi bengkel.. ada sit keras, side mirror besi yg karat( tu aloy, besi mmg la karat).. tu belum lagi RA upm merewang makan tgh hari dekat twelf.. gua rase sane xde persatuan la..sebab tu RA de rase terabai..xpe..nanti gua cadangkan..

hari tu gua pegi intip pian students punye fieldwork..bukan main lagi ganas barang budak2 nih..tgkap nyamuk pki ini , ini , bile dah habis, gune nih. lab gua beli letak chemical mahal, budak2 nih buat tgkap nyamuk jeh..mmg otai..nasib baik gua xjumpa gamba vakuum bunyi moto lc. klu x gua tunjuk kat semua. ni gua letak gamba, lu org tengok sendiri buat keje, piknik ke ape..klu rajin..pi repot kat pian..hahaha..





nota kaki: gua mmg xpuas hati ngan nyamuk baju belang sekor tu, lu org tengok jela gaye nyamuk tuh..aedes tuh,belang2..menyampah..hahaha

8 ulasan:

_72lefty~ berkata...

bagi aku no Pian...
aku nk wat aduan...!!

dilla.rose berkata...

wahahahahahahahahaha.
sengal punye lannnnnnn!!
aku rinduuuuu aku dengkiiiiii!
nak join gkkkkk!
sobsob.
:((
:((
wehhhh di mane lagi aku nk menumpang kasih kalo bkn dgn RA2 UM.
:))
:))

nurin nunu berkata...

muahahahahahaha...

ko tk bek dow wat pian cam ni..
sial lu!!!!!!!!!!

aku sbg student dier aku bangkang kenyataan ko ni!

elanbote berkata...

haha..gua xtau.. ko g la buat persatuan kat UPM tu.. dapat buat aktiviti lunch hour je pun ok..huahahahahahaha..

Cicadasx berkata...

Walopon aku bkn student Pian,
Tp aku rase terpangiil juge
Sbb die Dekan aku weh.
Lgpun Pian tu membe aku nye supervisor.

Ko mmg tahap melampau ni.
Next meeting kitorg cadangkan ko dibuang dari PRAUM!

_72lefty~ berkata...

sayesokong usul ayap...
tapinnt tade orang amik gmbar??

elanbote berkata...

wei..apa cita..
gua buat aduan..gua kene buang..
ni bukan kes kabel je nih..

ni dah masuk rasuah, bawah meja, tali barut sume nih..

PRAUM dibubarkan..

dilla.rose berkata...

dasar kuku besi.